fbpx

Wij ontzorgen u als syndicus

Als gespecialiseerd bedrijf in verwarmingstechnieken kennen we de residentiële gebouwen door en door. We zijn dan ook vastberaden om bij te dragen aan het comfort, de energie- efficiëntie en het welzijn van uw bewoners.

Vind uw oplossing op maat

Snel en gemakkelijk ketel onderhoud inplannen.

Op zoek naar een een ervaren installateur om ketel onderhouden te laten uitvoeren bij uw klanten? Neem contact op met onze planners en ga voor kwalitatief onderhoud tegen een commerciële prijs.

Ketels vervangen of nieuwe ketels plaatsen?

Op zoek naar een betrouwbare, transparante en ervaren installateur voor het plaatsen van nieuwe condensatieketels? Wij vervangen zowel privatieve CV ketels als centrale ketels/ stookruimtes. 

Steeds binnen de 5 werkdagen na bezoek een offerte. 

Jij onderneemt. Wij staan altijd klaar.

Schouwrenovatie

Wij plaatsen niet enkel de ketel(s) maar zorgen ook steeds zelf voor de gepaste aanpassing van de huidige schouw na uitgebreid schouwonderzoek. Snelheid van installatie is voor u, uw klant en dus ook voor ons zeer belangrijk.  Schouwrenovatie + plaatsen ketels tot 25 appartementen per week. 

Steeds binnen de 5 werkdagen na bezoek een offerte. 

SHUNTSCHOUW RENOVATIE

Maak uw bestaande shuntschouw compatibel met de condensatieketels. 

CLV SYSTEMEN

We installeren voor elk type gebouw het meest geschikte CLV-systeem. 

Liners

Voor het volledig benutten van het rookgas kanaal. 

Collega syndicus aan het woord.

“Om het comfort van onze bewoners te verhogen kozen we ervoor 2 centrale vloerketels te vervangen door 3 wandketels in cascade met een zonneboiler van 500 liter om zo ook een duurzame oplossing te integreren. Zeer tevreden over de installatie en communicatie. Ook het onderhoud wordt door hen opgevolgd en nemen ze zelf contact op. 

5/5

X. Vandewalle

Offerte ter plaatse

Onze expert komt bij je langs voor een oplossing op maat.

95% van de offertes na bezoek binnen de 5 werkdagen. 

Ann P.
Sales & Planning
0477 59 10 77

Pattyn.be gebruikt cookies om jouw websitebezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Indien je de website blijft gebruiken gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.