fbpx

Zorgeloos het hele jaar door

Ketel onderhoud Zedelgem

4.8/5

4.8 op 5 | 39 reviews

Ketel onderhoud Zedelgem

Woon je in Zedelgem en ben je op zoek naar een een ervaren installateur om je ketel onderhoud te laten uitvoeren? Plan het snel en gemakkelijk in of contacteer ons voor kwalitatief onderhoud tegen een commerciële prijs.

Bespaar brandstof

Onderhoud zorgt voor een zuinigere werking & dus lagere verwarmingskosten.

Goed voor milieu

Onderhoud verlaagt de uitstoot van schadelijke stoffen. Hierdoor draag je bij tot een beter leefmilieu.

Vermijd hoge kosten

Slijtage wordt sneller gedetecteerd waardoor je hoge herstellingskosten kan vermijden.

Veiligheid

Vermijd gevaarlijke situaties zoals CO-vergiftiging, schouwbrand of een explosie.

Wij onderhouden onder andere volgende merken

Onze tarieven

Woning 10+ jaar

incl. 6% btw

Woning 10+ jaar

incl. 6% btw

Nieuwbouw

incl. 21% btw

GASKETEL (ZONDER WISSELSTUKKEN)

MAZOUTKETEL (ZONDER WISSELSTUKKEN)

WISSELSTUKKEN

€179
€229
Catalogusprijs
€216,59
€277,09
Catalogusprijs

Ketel onderhoud in Zedelgem aanvragen?

Welk merk is je ketel?

Victor B.
Klantendienst en planning
0477 59 10 77

Ketel onderhoud in Zedelgem aanvragen?

Victor plant het voor je in!

Victor B.
Klantendienst en planning
0477 59 10 77

Waarom je CV ketel onderhouden in Zedelgem?

Het onderhouden van je CV ketel is verplicht. Maar dat brengt ook voordelen met zich mee.

Regelmatig ketelonderhoud is van vitaal belang voor de veiligheid, efficiëntie en levensduur van je verwarmingssysteem. Ten eerste zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat je ketel efficiënt blijft werken, waardoor je energie en geld bespaart op je energierekening. Een goed afgestelde ketel verbruikt namelijk minder brandstof om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren.

Daarnaast vermindert regelmatig onderhoud van je verwarmingsketel het risico op storingen en reparaties. Kleine problemen kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgespoord en verholpen voordat ze uitgroeien tot grote en kostbare defecten. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook ongemak en stress, vooral tijdens koude wintermaanden wanneer je verwarmingssysteem het hardst nodig is.

Belangrijker nog, regelmatig ketel onderhoud garandeert veiligheid voor jou en je gezin. Een slecht onderhouden ketel kan koolmonoxide lekken, een kleur- en reukloos gas dat dodelijk kan zijn bij inademing. Door je ketel regelmatig te laten controleren, minimaliseer je dit risico en zorg je voor een gezonde leefomgeving.

Kortom, periodiek ketelonderhoud is essentieel voor optimale prestaties, kostenbesparing, veiligheid en gemoedsrust. Het investeren in regelmatig onderhoud is een kleine prijs om te betalen voor de lange-termijnvoordelen die het biedt.

Veelgestelde vragen ketel onderhoud Zedelgem

FAQ

Bij een ketel onderhoud in Zedelgem is inbegrepen: het eerste werkuur, vervoer, administratie en opstellen van de attesten. Maar bijvoorbeeld  wisselstukken, een onderhoudsset, en extra werkuren zijn niet inbegrepen.

Een vervoerskost van €59 wordt enkel aangerekend indien er geen onderhoud of vast recht gefactureerd wordt. Vervoer omvat de kost om een camionette op de baan te houden (zoals onderhoud, materiaal, stock).

Ja. In Zedelgem is het onderhouden van je ketel een wettelijke verplichting. Gasketels moeten om de 2 jaar onderhouden worden. Stookolieketels moeten jaarlijks nagekeken worden.

  • Een goed uitgevoerd onderhoud zorgt voor een lager verbruik en daardoor dus een lagere rekening. 
  • Je ketel gaat een stuk langer mee.
  • Minder kans op pannes en indien er zich toch een storing voordoet, dan herstellen we je ketel sneller.
  • Betere uitstootwaarden = beter voor het milieu
  • Beperking brandgevaar en CO intoxicatie = veiliger
  • Controle van de overdrukkleppen = geen onverwacht hoge waterfactuur

Jouw tijd is voor ons zeer belangrijk. Je krijgt vooraf alvast een geschatte periode, daarnaast zal onze technieker je steeds minimaal een half uur op voorhand opbellen voor hij langskomt. Daardoor hoef jij geen volledige dag vrij te houden. 

Indien er een brand veroorzaakt wordt door de chauffageketel, dan kan het zijn dat de verzekering de schade niet wil betalen. Daarnaast kan je ook een boete krijgen indien je je ketel niet laat nazien zoals wettelijk voorgeschreven is. Vergeet niet dat er heel wat voordelen verbonden aan het regelmatig onderhouden van je ketel. 

Geen paniek! Alle attesten worden digitaal opgemaakt. Daardoor kunnen we je steeds een kopie overhandigen. We rekenen hiervoor geen extra kosten aan.

Indien je een woning in Zedelgem huurt ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de verwarmingsketel. Als huurder bezorg je steeds een kopie van het reinigs- en verbrandingsattest aan de verhuurder.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? 

Producten

Service

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven met tips & tricks, interessante weetjes en meer? Schrijf je hieronder in!