fbpx

Binnen de maand geniet je van je nieuwe airco installatie in Brugge.

Snel & gemakkelijk offerte voor het plaatsen van een nieuwe airco installatie in Brugge? Vraag vrijblijvend een afspraak aan en geniet binnen de maand van een comfortabel klimaat binnen jouw huis of kantoor.

Afspraak bij u thuis?

Daarom kies je voor Pattyn.

Bezoek onze showroom

Zie je de airconditioning units liever eerst eens aan het werk in onze showroom in Brugge? Maak een afspraak en ontdek hoe stil ze echt zijn. 

Hulp nodig? Neem contact op.

Advies op maat nodig? Een vraag of snel wat meer informatie omtrent het plaatsen van een nieuwe airco installatie in Brugge? 

Welke airco past het best
bij jouw huis of kantoor?

Airco Daikin Emura wit

Daikin Emura

Beschikbaar in:

Vanaf € 765,00

Airco daikin stylish zilver plaatsen

Daikin Stylish

Beschikbaar in:

Vanaf € 750,00

Airco Daikin Perfera plaatsen

Daikin Perfera

Beschikbaar in:

Vanaf € 485,00

Airco daikin perfera floor wit plaatsen

Daikin Perfera Floor

Beschikbaar in:

Vanaf € 765,00

Panasonic Airco Etherea Z

Panasonic Etherea Z

Beschikbaar in:

Vanaf € 455,00

Panasonic Airco TZ

Panasonic TZ Compact

Beschikbaar in:

Vanaf € 365,00

Panasonic Airco vloermodel

Panasonic Mini vloermodel

Beschikbaar in:

Vanaf € 875,00

Vrijblijvende offerte aanvragen voor airco in Brugge?

Nieuws en tips over de airco

KOELING
3 min leestijd
VERWARMING
KOELING
3 min leestijd

Veelgestelde vragen rond airco plaatsen Brugge

FAQ Airconditioning

Jazeker. Alle airconditioning toestellen die we plaatsen kan je gemakkelijk via de app bedienen. Wij helpen je bij de opstart om alles in te stellen.

Veel hangt natuurlijk af van de plaats waar de airco moet komen en hoeveel ruimtes en volumes je wenst te koelen. Een airco installatie in Brugge met een kleine zolderkamer waar we gemakkelijk de leidingen kunnen plaatsen start vanaf € 1.750,00. Vraag hierboven een bezoek aan en je zult zien dat we kwaliteit leveren aan concurrentiële prijzen.

De vroegere toestellen produceren inderdaad veel lawaai. Maar de nieuwe toestellen maken nog minder lawaai dan fluisteren. Dus minder lawaai als fluisterstil…

Een airco verbruikt natuurlijk elektriciteit maar de huidige technologie zorgt ervoor dat dit heel goed meevalt. Zeker wanneer wij de airco laten draaien op overtollige zonne-energie. Daarom raden we zeker aan om te informeren hoe je duurzamer kan wonen. Benieuwd? Klik hier

Bij zeer koude weersomstandigheden kan de warmtepompboiler elektrisch bijverwarmen

Nee. Wij gaan heel zorgvuldig te werk bij het opstarten van jouw installatie. Hierdoor zijn we 100% zeker dat de koeltechnische leidingen luchtdicht zijn en volledig gevaccumeerd. Wel belangrijk is om af en toe de filters van de binnenunits te reinigen. Ook het jaarlijks reinigen van de wisselaar van de buitenunit zorgt voor een beter rendement. Heb je liever dat wij de installatie onderhouden, dan is dit natuurlijk geen probleem.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? 

AIRCO PLAATSING BRUGGE

Onze klanten aan het woord

“Een airco laten plaatsen door Pattyn in ons kantoor in Brugge en super tevreden! Aangename temperaturen in zowel de winter als zomer! Naast de aangename temperaturen ook een betere luchtkwaliteit wat onze creativiteit en productiviteit alleen maar ten goed komt.

De ‘iets minder mooie’ buitenunit werd zeer mooi weggewerkt met een prachtige omkasting. “

5/5

J. Vlietinck.

Maak een afspraak in onze showroom

Openingsuren

Maandag – Vrijdag: 8u30-12u en 13u-17u
Woensdag: 8u30-12u en 14u-17u
Zaterdag & Zondag gesloten.

Pattyn.be gebruikt cookies om jouw websitebezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Indien je de website blijft gebruiken gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.