Jarenlange ervaring gecombineerd met een uitstekende service

  Na een jarenlange loopbaan als technieker bij de topmerken van Bosch, nl. Junkers & Buderus, was de tijd rijp om een zelfstandige activiteit uit te bouwen. Tijdens mijn werkzaamheden bij Bosch stond ik de installateurs bij met raad en daad. Ook de eindklanten hielp ik door het uitvoeren van onderhouden en herstellingen.

  Door mijn uitgebreide kennis als installateur ben ik in staat om perfect uitgebalanceerde verwarmingsinstallaties en airco’s te plaatsen.

  Vandaag ben ik trots een team van vakmannen rond mij verzameld te hebben. Door onze uitgebreide en jarenlange kennis van verwarming en koeltechniek zijn we in staat om steeds de perfecte installatie af te leveren. Pattyn biedt dan ook 7 jaar garantie op nieuwe verwarmingsketels!

  Mijn techniekers en ik zijn in het bezit van alle mogelijke attesten en diploma's voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van je installatie. Hierdoor garandeer ik dat, wanneer je een beroep doet op onze diensten, je met alle wetgeving in orde bent en dus een veilig en performant systeem hebt. Bovendien kunnen klanten, van een door ons geïnstalleerd systeem, 7 op 7 vertrouwen op onze dienst-na-verkoop.

  We staan je graag bij van advies tot installatie. Contacteer ons gerust voor een onderhoud, herstelling of een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een nieuwe installatie.


  Ons team

  Victor BoxusTechnieker
  Matthias BostynInstallateur/Technieker/Ingenieur
  Ward PattynZaakvoerder/Bedrijfsleider
  Joke EnemanAdministratie/Planning
  Klaas GeretsInstallateur

  Onze partners