Iets meer over Pattyn

Jarenlange ervaring gecombineerd met een uitstekende service

En de rest is geschiedenis

Na een jarenlange loopbaan als technieker bij de topmerken van Bosch, nl. Junkers & Buderus, was de tijd rijp voor zaakvoerder Ward Pattyn om een zelfstandige activiteit uit te bouwen. Vandaag leidt hij met trots een team van vakmannen.

Tijdens mijn werkzaamheden bij Bosch stond ik de installateurs bij met raad en daad. Ook de eindklanten hielp ik door het uitvoeren van onderhouden en herstellingen.— Ward Pattyn

Ontzorgen van A tot Z

Pattyn staat je graag bij van advies tot installatie. Contacteer hen gerust voor een onderhoud, herstelling of een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een nieuwe installatie.

De puntjes op de i

Door hun uitgebreide en jarenlange kennis als installateur van verwarming en koeltechniek zijn ze in staat om perfect uitgebalanceerde verwarmingsinstallaties en airco's te plaatsen. Pattyn biedt dan ook 7 jaar garantie op nieuwe verwarmingsketels!

Arm der wet

Het team is in het bezit van alle mogelijke attesten en diploma's. Hierdoor garandeert Pattyn dat, wanneer je een beroep doet op hun diensten, je met alle wetgeving in orde bent en dus een veilig en performant systeem hebt. Bovendien kunnen klanten, van een door hun geïnstalleerd systeem, 7 op 7 vertrouwen op de dienst-na-verkoop.

Aanspreekpunten

Wardzaakvoerder

Jokeadministratie & planning

Victorklantendienst

Manutechnische ondersteuning

Deel uitmaken van ons team?

Heb je een passie voor techniek? Leer je graag bij? Denk je klantgericht en steek je graag de handen uit de mouwen? We zijn op zoek naar een aantal profielen om ons bedrijf te versterken.